Skip Navigation

[Resolved] Using a view in a content template like a page builder – no posts

This thread is resolved. Here is a description of the problem and solution.

Problem:

Shortcode [wpv-autop] breaks Toolset image block JS codes

Solution:

It is fixed in the latest version of Toolset Blocks plugin.

Relevant Documentation:

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

This topic contains 18 replies, has 2 voices.

Last updated by martinE-4 2 months, 3 weeks ago.

Assigned support staff: Luo Yang.

Author
Posts
#1789755

Luo Yang
Supporter

Languages: English (English ) Chinese (Simplified) (简体中文 )

Timezone: Asia/Hong_Kong (GMT+08:00)

It will be fixed in next version of Toolset Types plugin 3.4.2, but I am not sure when will it be released.

#1818471

Luo Yang
Supporter

Languages: English (English ) Chinese (Simplified) (简体中文 )

Timezone: Asia/Hong_Kong (GMT+08:00)

Toolset Types plugin 3.4.2 is released, you can download it here:
https://toolset.com/account/downloads/

Please test it and feedback if the problem is fixed, thanks

#1823379

I'm having some trouble with my staging site so I have to set it up again to test. I need longer time. I will get back to you in a few days. Thanks Luo

#1824401

Luo Yang
Supporter

Languages: English (English ) Chinese (Simplified) (简体中文 )

Timezone: Asia/Hong_Kong (GMT+08:00)

I have marked this thread as waiting for feedback status, please let me know if you need more assistance for it, thanks

#1827679

My issue is resolved now.
The latest Types update fixed the bug.
Thank you!