Skip Navigation

[Resolved] Toolset Views. Loop zeigt keine Beitragsbilder und Textauszüge an.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 -
- 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 -

Supporter timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

This topic contains 4 replies, has 2 voices.

Last updated by Waqar 2 months, 1 week ago.

Assisted by: Waqar.

Author
Posts
#2682483

Hi, ich habe ein Problem mit Toolset Views.
Ich möchte auf meiner Startseite Beiträge mit Views anzeigen.
Die Loop zeigt keine Beitragsbilder und Textauszüge der Beiträge an sondern nur das Beitragsbild der Ursprungsseite.
Angezeigt wird nur die Pagination der View.

Was mache ich falsch?

Wordpress- Version: 6.4.3
Theme: Twenty Twenty-Three

MfG

#2682520

Waqar
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Hi,

We don't have a supporter who speaks Polish, so I hope it won't be a challenge if we continue in English.

To troubleshoot why the view is not showing the content correctly, I'll need to see how it is set up in the admin area.

Can you please share temporary admin login details, along with the link to the page where this view can be seen?

Note: Your next reply will be private and making a complete backup copy is recommended before sharing the access details.

regards,
Waqar

#2682844

Waqar
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Thank you for sharing the access details.

I've checked the homepage and the view is correctly showing the excerpt text and featured images from the relevant posts.
( screenshot: hidden link )

It could be a temporary cache issue earlier, but please let me know if you need any further assistance with this.

#2682847

Hello. No, you are mistaken. The toolset view I created should appear below the 5 posts with text and preview images. This is a loop request from the template which works. The tools page view definitely doesn't work.

Kind regards

#2682853

Waqar
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Thank you for clearing that and I apologize for the confusion.

The WordPress default 'Featured Image' block and the 'Excerpt' block don't support the feature to set a dynamic source.

I've included the Toolset's 'Image' block for the featured image and the 'Single Field' block for the excerpt text and the view's output is showing now.
( screenshot: hidden link )

This ticket is now closed. If you're a WPML client and need related help, please open a new support ticket.