Skip Navigation

[Resolved] Split: Some block settings are no longer work after a simple page refresh

This support ticket is created 4 years, 4 months ago. There's a good chance that you are reading advice that it now obsolete.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

No supporters are available to work today on Toolset forum. Feel free to create tickets and we will handle it as soon as we are online. Thank you for your understanding.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- - 14:00 – 20:00 14:00 – 20:00 14:00 – 20:00 14:00 – 20:00 14:00 – 20:00
- - - - - - -

Supporter timezone: Asia/Ho_Chi_Minh (GMT+07:00)

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Beda 4 years, 4 months ago.

Assisted by: Beda.

Author
Posts
#1520545

My issue is resolved now. Thank you!

#1520549

Hello, this relates to https://toolset.com/forums/topic/some-block-settings-are-no-longer-work-after-a-simple-page-refresh/page/2/

Could you provide me with precise steps on how you reach that issue?
If you create one new simple view, with such conditional, the issue does not happen, correct? This means, one of the conditions is the one causing the issue.

We would need to know the precise steps to lead to that issue, so we can solve it.

It would be great if we could work on this online on a testing site to see immediately the steps done if you have such a testing site, can you share it in the next reply?

This ticket is now closed. If you're a Toolset client and need related help, please open a new support ticket.