Skip Navigation

[Resolved] autoloader

This thread is resolved. Here is a description of the problem and solution.

Problem:

I am trying to: The site had a "503", I granted more space, the site appeared to show up (I did not test), then after a short while I got "500" error and error-log showed that a folder "autoloader" under "....plugins/types/vendor/toolset" is totally missing leading to a fatal php error.

Now, how to re-upload it? Which plugin to deactivate from the file level, so I can login? Which toolset plugins to re-install?

Solution:

According to the debug logs you mentioned above: 500" error and error-log showed that a folder "autoloader" under "....plugins/types/vendor/toolset" is totally missing leading to a fatal php error.

It is from the Types plugin, I suggest you check these: 1) Make sure you are using the latest version of Toolset plugins, you can download them here: https://toolset.com/account/downloads/ 2) re-install the Types plugin, you can follow our document to install Types plugin manually: https://toolset.com/faq/how-to-install-and-register-toolset/#manual-installation-if-you-dont-have-types-plugin

Relevant Documentation:

https://toolset.com/faq/how-to-install-and-register-toolset/#manual-installation-if-you-dont-have-types-plugin

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

This topic contains 15 replies, has 2 voices.

Last updated by michaelR-12 3 years, 8 months ago.

Assigned support staff: Luo Yang.

Author
Posts
#604689

Thank you so far!