Skip Navigation

[Resolved] Toolset Framework Installer causing an issue

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 -
- 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 -

Supporter timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by nickH-5 1 year, 9 months ago.

Assigned support staff: Waqar.

Author
Posts
#2014657

I don't need help with this as I have deactivated the framework installer on this site. Following a recent update of WordPress core and plugins, I experienced the site not loading front end and the following error message. I thought you should be aware

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /homepages/******/wp-content/plugins/framework-installer/classes/installer.class.php on line 318

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/30/d837275655/htdocs/clickandbuilds/Inndulge/wp-content/plugins/framework-installer/classes/installer.class.php:318) in /homepages/********/wp-includes/pluggable.php on line 1329

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/******wp-content/plugins/framework-installer/classes/installer.class.php:318) in /homepages/******/wp-includes/pluggable.php on line 1332

#2015557

Waqar
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Hi,

Thank you for contacting us and appreciate your report.

The server that hosts the reference websites was experiencing some high load, which could have resulted in slow loading speed and those errors, temporarily. This has been taken care of now.

You're welcome to use the plugin again, as needed.

regards,
Waqar.

#2022361

My issue is resolved now. Thank you!