Skip Navigation

[Resolved] Meta Data dissapear when i change custom taxonomies

The Toolset Community Forum is closed, for technical support questions, please head on to our Toolset Professional Support (for paid clients), with any pre-sale or admin question please contact us here.
This support ticket is created 8 years, 1 month ago. There's a good chance that you are reading advice that it now obsolete.
This is the community support forum for Types plugin, which is part of Toolset. Toolset is a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients and people who registered for Types community support can post in it.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 -
- 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 -

Supporter timezone: Asia/Hong_Kong (GMT+08:00)

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Luo Yang 8 years, 1 month ago.

Assisted by: Luo Yang.

Author
Posts
#399973

I created a custom taxonomies, and it appears in the metadata like this (orange rectagle): hidden link

But i changed the slug of the taxonomie, and then they dissapear, showing a blank space like here: hidden link

If i go back with the old slug, they appear again.

Any idea why is this happening?

#400111

Dear carlos,

Are we talking about the section "You want activities in…" in URL:
hidden link
It seems like a category widget.

It depends on your theme files, I suggest you check theme file of for rendering the URL:
hidden link
Add the widget you needed into it.

Also you can ask help from your theme author for it.

The forum ‘Types Community Support’ is closed to new topics and replies.

This ticket is now closed. If you're a Toolset client and need related help, please open a new support ticket.