simonM-5

Support threads created in the last 30 days: 1

Favorite Forum Topics

This user has no favorite topics.

Forum Topics Created

Viewing 15 topics - 1 through 15 (of 21 total)
StatusTopicSupporterVoicesPostsFreshness
Styling the Distance feature of Toolset Maps 1 2

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support

217 4 days, 14 hours ago

 Christian Cox

Toolset Messaging: Reply to message causes "You cannot view this message" 1 2

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support

222 5 days, 9 hours ago

 Shane

Split: Posts created/updated in 2nd language only visible in 2nd language – update post form with wpml with translations 1 2

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support

326 1 week, 3 days ago

 Minesh

String Translations have been lost!!

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support

313 3 weeks, 5 days ago

 simonM-5

Implement Toolset Messenger or not?

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support

25 1 month ago

 simonM-5

Posts created/updated in 2nd language only visible in 2nd language 1 2

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support

327 1 month, 1 week ago

 simonM-5

German and Spanish taxonomy translations are sorting by the English name

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support

39 2 months ago

 simonM-5

WPML string translations not being respected

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support

26 2 months, 1 week ago

 Nigel

Email notification not being sent from From created via Toolset 1 2 3 4

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support

252 2 months, 1 week ago

 simonM-5

Translated Custom Taxonomies show as "No items found" using non-default language

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support

213 2 months, 1 week ago

 simonM-5

Conditional login in different languages (with WPML enabled) 1 2

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support
Quick solution available

317 2 months, 3 weeks ago

 simonM-5

Sorting controls not working as expected

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support

26 3 months ago

 simonM-5

Content template behaving differently on new posts than on old posts

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support
Quick solution available

25 3 months, 1 week ago

 simonM-5

View has ceased showing on front end, was working fine previously

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support
Quick solution available

23 3 months, 1 week ago

 simonM-5

Entire search results behaving like a hyperlink when user is not logged in

Started by:  simonM-5 in: Toolset Professional Support

23 3 months, 1 week ago

 simonM-5

Viewing 15 topics - 1 through 15 (of 21 total)