Skip Navigation

[Resolved] parent is not displayed in edit conditions

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 -
- 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 -

Supporter timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

This topic contains 5 replies, has 2 voices.

Last updated by Minesh 10 months ago.

Assisted by: Minesh.

Author
Posts
#2628301
Снимок экрана 2023-07-29 в 11.27.26.png
Снимок экрана 2023-07-29 в 11.16.16.png

Tell us what you are trying to do?

Need to use a condition to display content based on value of parent post field.
I've created template and put there condition section.
But there are no "Parent" value on edit condition step in field post source.

Meantime if I try to do the same in the post directly "Parent" option is displayed.

Please advise how to make "Parent" available from template?

If required I can share an access.

Thank you in advance for help.

#2628319

#2 even I use condition based on "Parent" field directly in post it doesn't work. Content is not displayed.

#2628583

Minesh
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hello. Thank you for contacting the Toolset support.

Yes please. Can you please share problem URL of the content template you created as well as admin access details.

Also mention what parent post field you would like to display.

*** Please make a FULL BACKUP of your database and website.***
I would also eventually need to request temporary access (WP-Admin and FTP) to your site. Preferably to a test site where the problem has been replicated if possible in order to be of better help and check if some configurations might need to be changed.

I have set the next reply to private which means only you and I have access to it.

#2629073

Minesh
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

I checked the parent post you shared:
- hidden link

I see you are using the following one-to-one post relationship: МИУ Педагога Волшебник
- The parent and child will come in action when you have related post setup but I do not see that the following for example is child post:
- hidden link

I do not see above child post is connected to parent post.

#2629165

I've got your point, I used wrong parent. Thank you with point #1. Could you please help with #2 question. Thank you in advance!

#2629527

Minesh
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

This is the target template as you shared with your previous reply:

Target template where Parent option is absent:
-
hidden link

I can see that the above target template does not attached to any post type yet, what if you try to set that template "Usage" to your desired child post type and then setup the conditional and then once you done that you can unassign the post type you set if you do not want to assign the content template to specific post type.

#2629759

It works. Thank you a lot!

This ticket is now closed. If you're a Toolset client and need related help, please open a new support ticket.