Skip Navigation

[Resolved] Custom search filter > manually entered values not saving

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 -
- 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 -

Supporter timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

This topic contains 4 replies, has 2 voices.

Last updated by TomW5440 4 months ago.

Assigned support staff: Minesh.

Author
Posts
#2430557
tool3.png
tool2.png

I am trying to:
Add manually entered values to custom search filter select. It seems after adding the values and saving the entered values don't save. Upon further testing after entering values and then clicking on another block they disappear. The custom search filter is part of the archive for my CPT.

#2430921

Minesh
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hello. Thank you for contacting the Toolset support.

Did you save the post/page after adding the custom display label and values?

#2433089

Yes and it looks like it saves but as soon as you click on any other block and back the default values area all gone.

#2433499

Minesh
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Can you please check if you get the same Javascript error as mentioned with the following errata page:
=> https://toolset.com/errata/choosing-manual-options-for-custom-search-filter-provokes-js-error/

If yes, that means the issue is known to us and fix will be offered with the next Toolset plugins release. Please note that there is no ETA on it.

#2433647

Yes it is this same JS issue. I've added my voice to the fix list. Thank you.