[cred_show_group if="( $(country) eq '1' )" mode="none"]
<div class="form-group">
<label for="%%FORM_ID%%_county">[cred_i18n name='county-label']Județ[/cred_i18n]</label>
[cred_generic_field type='select' field='county']
{
"required":1,
"default":"Bihor",
"options":[{"value":"Alba","label":"Alba"},{"value":"Arad","label":"Arad"},{"value":"Argeș","label":"Argeș"},{"value":"Bacău","label":"Bacău"},{"value":"Bihor","label":"Bihor"},{"value":"Bistrița-Năsăud","label":"Bistrița-Năsăud"},{"value":"Botoșani","label":"Botoșani"},{"value":"Brașov","label":"Brașov"},{"value":"Brăila","label":"Brăila"},{"value":"Buzău","label":"Buzău"},{"value":"Caraș-Severin","label":"Caraș-Severin"},{"value":"Călărași","label":"Călărași"},{"value":"Cluj","label":"Cluj"},{"value":"Constanța","label":"Constanța"},{"value":"Covasna","label":"Covasna"},{"value":"Dâmbovița","label":"Dâmbovița"},{"value":"Dolj","label":"Dolj"},{"value":"Galați","label":"Galați"},{"value":"Giurgiu","label":"Giurgiu"},{"value":"Gorj","label":"Gorj"},{"value":"Harghita","label":"Harghita"},{"value":"Hunedoara","label":"Hunedoara"},{"value":"Ialomița","label":"Ialomița"},{"value":"Iași","label":"Iași"},{"value":"Ilfov","label":"Ilfov"},{"value":"Maramureș","label":"Maramureș"},{"value":"Mehedinți","label":"Mehedinți"},{"value":"Mureș","label":"Mureș"},{"value":"Neamț","label":"Neamț"},{"value":"Olt","label":"Olt"},{"value":"Prahova","label":"Prahova"},{"value":"Satu Mare","label":"Satu Mare"},{"value":"Sălaj","label":"Sălaj"},{"value":"Sibiu","label":"Sibiu"},{"value":"Suceava","label":"Suceava"},{"value":"Teleorman","label":"Teleorman"},{"value":"Timiș","label":"Timiș"},{"value":"Tulcea","label":"Tulcea"},{"value":"Vaslui","label":"Vaslui"},{"value":"Vâlcea","label":"Vâlcea"},{"value":"Vrancea","label":"Vrancea"},{"value":"București","label":"București"}]
}
[/cred_generic_field]
</div>
[/cred_show_group]
[cred_show_group if="( $(country) eq '2' )" mode="none"]
<div class="form-group">
<label for="%%FORM_ID%%_">[cred_i18n name='-label']Județ[/cred_i18n]</label>
[cred_generic_field type='select' field='county']
{
"required":1,
"default":"Hajdú-Bihar",
"options":[{"value":"Bács-Kiskun","label":"Bács-Kiskun"},{"value":"Baranya","label":"Baranya"},{"value":"Békés","label":"Békés"},{"value":"Borsod-Abaúj-Zemplén","label":"Borsod-Abaúj-Zemplén"},{"value":"Csongrád-Csanád","label":"Csongrád-Csanád"},{"value":"Fejér","label":"Fejér"},{"value":"Győr-Moson-Sopron","label":"Győr-Moson-Sopron"},{"value":"Hajdú-Bihar","label":"Hajdú-Bihar"},{"value":"Heves","label":"Heves"},{"value":"Jász-Nagykun-Szolnok","label":"Jász-Nagykun-Szolnok"},{"value":"Komárom-Esztergom","label":"Komárom-Esztergom"},{"value":"Nógrád","label":"Nógrád"},{"value":"Pest","label":"Pest"},{"value":"Somogy","label":"Somogy"},{"value":"Szabolcs-Szatmár-Bereg","label":"Szabolcs-Szatmár-Bereg"},{"value":"Tolna","label":"Tolna"},{"value":"Vas","label":"Vas"},{"value":"Veszprém","label":"Veszprém"},{"value":"Zala","label":"Zala"},{"value":"Budapest","label":"Budapest"}]
}
[/cred_generic_field]
The user is created but nothing is saved in the County field. How can I achieve what I want? I don't really need automatic cascading population of the second select field, I have only these two countries. I thought that this could be achieved by what I did with two generic selects.