Vito Peleg

Support threads created in the last 30 days: 0

Favorite Forum Topics

This user has no favorite topics.

Forum Topics Created

Viewing 15 topics - 1 through 15 (of 32 total)
Status Topic Supporter Voices Posts Freshness
Slider not working with Ajax load content page

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support

2 4 9 months, 1 week ago

 Shane

Toolset maps is not loading maps

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support

2 4 9 months, 1 week ago

 Waqar

Archive products listing is not proper

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support

2 10 1 year, 5 months ago

 Nigel

Custom Taxonomy products incorrect for Essential Grid

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support

2 5 1 year, 11 months ago

 Vito Peleg

Ajax pagination order by product price not working

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support

2 2 2 years ago

 Christian Cox

Toolset style loads after the page html

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support

2 4 2 years ago

 Waqar

Taxonomies group in fields not saving

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support

2 4 2 years, 3 months ago

 Nigel

Pagination of post type

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support

2 6 2 years, 5 months ago

 Christian Cox

Filter adds query string in URL

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support
Quick solution available

2 3 2 years, 6 months ago

 Vito Peleg

"wpv_get_view_query_results" consuming too much of time

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support

2 6 2 years, 7 months ago

 Christian Cox

WooCommerce product image gets cropped after few seconds

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support

2 14 2 years, 10 months ago

 Luo Yang

Multi-instances image improvements

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support

2 2 2 years, 10 months ago

 Minesh

Generating an infinite loop

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support

2 2 2 years, 10 months ago

 Luo Yang

My slider is not displaying the posts when I use the next/prev buttons

Started by:  Vito Peleg in: Toolset Professional Support
Quick solution available

2 3 3 years, 2 months ago

 Noman

Show item when a taxonomy contain a certain slug

Started by:  Vito Peleg in: Types Community Support

2 2 3 years, 2 months ago

 Noman

Viewing 15 topics - 1 through 15 (of 32 total)