Skip Navigation

[Résolu] Strange toolset behavious

This support ticket is created Il y a 3 mois. There's a good chance that you are reading advice that it now obsolete.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Aucun de nos assistants n'est disponible aujourd'hui sur le forum Jeu d'outils. Veuillez créer un ticket, et nous nous le traiterons dès notre prochaine connexion. Merci de votre compréhension.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 -
- 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 -

Supporter timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Ce sujet contient 3 réponses, a 2 voix.

Dernière mise à jour par Waqar Il y a 2 mois et 4 semaines.

Assisté par: Waqar.

Auteur
Publications
#2693584

Hi guys, it is much easier to explain in recorder video

lien caché

Please let me know if you can help me

Regards
Sasa

#2693785

Hi Sasa,

Thank you for contacting us and I'd be happy to assist.

This case of the missing custom field is strange and I haven't come across this before.

Can you please test this after clearing all involved caches? If the issue persists you're welcome to share temporary admin login details, in reply to this message.

I'll also need your permission to download a clone/snapshot of the website if it needs to be investigated on a different server.

Note: Your next reply will be private and making a complete backup copy is recommended before sharing the access details.

regards,
Waqar

#2694331

Hi Waqar, any luck with this weird situation?

Thanks in advance

Sasa Vidakovic
Deal Studio

#2694341

Thank you for sharing the access details.

During troubleshooting, I noticed that the entire field group 'Listing Details' was not available in the different sections of the view editor screen.

I opened the field group editor for 'Listing Details' and used the 'Saved Field Group' button and the field group and its fields became available.

#2694343

Thanks Waqar, that is awesome. I tested and everything works as expected

Regards
Sasa

zeljko-turkaljS a confirmé que le problème avait été résolu sur 2024-04-25 09:27:45.
Ce ticket est maintenant fermé. Si vous êtes un client de Toolset et que vous avez besoin d'aide, veuillez ouvrir un nouveau ticket d'assistance