Skip Navigation

[Résolu] i have created a dummy site on the way how i did my maps, pls see what's wrong.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

This topic contains 4 réponses, has 2 voix.

Last updated by kennethy Il y a 5 années et 2 mois.

Assigned support staff: Shane.

Auteur
Publications
#425853

I am trying to: basic display of single marker and multi

visit this URL: hidden link

I expected to see: markers

Instead, I got: blue map

please go to :
hidden link

i did a dummy site, please help to see what have i done wrong?
my using a mac, i have enable the 3 api stated in your documentation tutorial.

Please help

hidden link
login: sgtenancy
pw: 123456

Thank you

#425880

Shane
Supporter

Languages: Anglais (English )

Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Kennethy,

Thank you for contacting our support forum.

I suspect that this issue is occurring because of a missing API key.

What I recommend that you do is to generate your API key by following the instructions in the link below.
https://toolset.com/documentation/user-guides/data-caching-for-google-maps-addresses-2/

Thanks,
Shane

#425981
Screen Shot 2016-08-19 at 8.55.16 am.png

Hi,

the 3 api has been enabled (see photo)

I added another map, marker works only by lat & long.

please help..

Thank you

#426116

Shane
Supporter

Languages: Anglais (English )

Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Kennethy,

It seems to be the API key causing the issue.

I've just added one of my API keys and it worked without any issue and the map displays on the frontend.
hidden link

Please let me know if this helps.
Thanks,
Shane

#426167

Tks, my mistake is when i create the browser key, i add my website address. i should leave it empty. then it works