Skip Navigation

[Gelöst] Duplicate entry ' ' for key 'post_id' error in error.log

This support ticket is created vor 5 Jahre, 7 Monate. There's a good chance that you are reading advice that it now obsolete.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

No supporters are available to work today on Toolset forum. Feel free to create tickets and we will handle it as soon as we are online. Thank you for your understanding.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
8:00 – 12:00 8:00 – 12:00 8:00 – 12:00 8:00 – 12:00 8:00 – 12:00 - -
13:00 – 17:00 13:00 – 17:00 13:00 – 17:00 13:00 – 17:00 13:00 – 17:00 - -

Supporter timezone: America/New_York (GMT-04:00)

This topic contains 1 Antwort, has 2 Stimmen.

Last updated by Christian Cox vor 5 Jahre, 7 Monate.

Assigned support staff: Christian Cox.

Author
Artikel
#539046

Hello,
I'm getting bunch of following error in error.log , all of them are connected to images.

[20-Jun-2017 10:59:46 UTC] WordPress database error: Duplicate entry '187' for key 'post_id'. Query: INSERT INTO wp_toolset_post_guid_id (guid,post_id) VALUES ('hidden link',187). Function: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/plp/index.php'), the_content, apply_filters('the_content'), WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, WPV_Frontend_Render_Filters::pre_process_shortcodes, wpv_preprocess_shortcodes_in_html_elements, do_shortcode, preg_replace_callback, do_shortcode_tag, call_user_func, wpcf_shortcode, types_render_field, types_render_field_single, call_user_func, wpcf_fields_image_view, wpcf_fields_image_get_data, wpcf_image_is_attachment, WPCF_Guid_Id->insert.

Any idea what could be wrong?

Thanks

#539178

Hi, do you know when these errors are being thrown? It appears to be related to image uploads of some kind.
- If you upload a new image to the Media Library is a new error generated?
- If you temporarily switch to a default theme like Twenty Seventeen and temporarily disable every plugin except Toolset and WPML, are errors still being generated?
- Did these errors begin after a recent update, or a site migration?