Skip Navigation

[Résolu] Repeating taxonomy field

This support ticket is created Il y a 4 années et 10 mois. There's a good chance that you are reading advice that it now obsolete.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

No supporters are available to work today on Toolset forum. Feel free to create tickets and we will handle it as soon as we are online. Thank you for your understanding.

This topic contains 1 réponse, has 2 voix.

Last updated by Minesh Il y a 4 années et 10 mois.

Assigned support staff: Minesh.

Auteur
Publications
#589940

I am trying to: create a wpv-for-each statement inside my WordPress archive template, but it doesn't seem to work unlike what I did in my product's single page template: hidden link (This one's working, please refer to my images with thumbnails on the right side)

WordPress archive page: hidden link

#590089

Minesh
Supporter

Languages: Anglais (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hello. Thank you for contacting the Toolset support.

First of all - after reviewing debug information you shared with us, I found that you are using outdated Toolset plugins.

*** Please make a FULL BACKUP of your database and website.***
Could you please update ALL Toolset plugins to it's latest official released version. You can download it from:
=> https://toolset.com/account/downloads/

Now, regarding your issue, I still not have full understanding about your issue. Do you want to display product images using [wpv-for-each] shortcode on taxonomy archive?