Skip Navigation

[Résolu] Displaying user fields in content template. No display fields for this user …

Ce fil est résolu. Voici une description du problème et la solution proposée.

Problem: When inserting custom user fields in a Content Template the client could not see how to specify which user.

Solution: When you insert a field using the Fields and Views button where applicable a tab is available to specify the data source (i.e. which user for user fields, which post for post fields).

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Our next available supporter will start replying to tickets in about 1.80 hours from now. Thank you for your understanding.

This topic contains 4 réponses, has 2 voix.

Last updated by michaelS-13 Il y a 3 années et 4 mois.

Assigned support staff: Nigel.

Auteur
Publications
#905395
what i expect what i get.jpg

Trying to display custom user meta fields in a content template. The "Display Options" panel that comes up gives no options, such as .. for this user, current logged-in user, etc. message there are no options for this field.

Yes. "Displaying WordPress User Fields"

Is there a similar example that we can see?

hidden link

#905541

Nigel
Supporter

Languages: Anglais (English ) Espagnol (Español )

Timezone: Europe/London (GMT+01:00)

Hi Michael

I just tested inserting custom user fields in a content template and didn't notice any issues.

This is trivial but I have to ask.

In your screenshot which shows the problem (the bottom screen), there is a link in the left panel for users, which is where you would select the source of the user.

You have clicked it in the top window, but don't appear to have in the bottom window.

What happens when you do?

#906024

Got it, thanks. btw, the entire forms training course has gone missing. need a walk-thru of the process create account, edit account, manage listings, my account redirect to login, etc. Where did it go? All links to it are 404s.

Kind of desperate here to get this done. Thanks.

#906029

Nigel
Supporter

Languages: Anglais (English ) Espagnol (Español )

Timezone: Europe/London (GMT+01:00)

Hi Michael

They were doing some updates to the site yesterday, perhaps that's why you had problems with the links, but the course is still available here: https://toolset.com/documentation/user-guides/cred-training-course/

#906558

Thanks Nigel, that must have been the problem.