Skip Navigation

[Résolu] Checkboxes for allowing users to user "user registration" form not working

This support ticket is created Il y a 2 années et 11 mois. There's a good chance that you are reading advice that it now obsolete.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 -
- 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 -

Supporter timezone: Asia/Hong_Kong (GMT+08:00)

Marqué : 

This topic contains 32 réponses, has 2 voix.

Last updated by Ido Angel Il y a 2 années et 9 mois.

Assigned support staff: Luo Yang.

Auteur
Publications
#1493039

Luo Yang
Supporter

Languages: Anglais (English ) Chinois simplifié (简体中文 )

Timezone: Asia/Hong_Kong (GMT+08:00)

This issue is fixed in next version of Access plugin, here is the errata link:
https://toolset.com/errata/checkboxes-in-toolset-access-forms-settings-are-not-working/

Currently, you can try the workaround in above errata.

#1528091

Luo Yang
Supporter

Languages: Anglais (English ) Chinois simplifié (简体中文 )

Timezone: Asia/Hong_Kong (GMT+08:00)

It is fixed in the latest version of Access plugin, you can download it here:
https://toolset.com/account/downloads/

Please test it and feedback if the problem is fixed, thanks

#1528141

My issue is resolved now. Thank you!