Skip Navigation

[Résolu] Can't edit posts with Types active

This support ticket is created Il y a 6 années et 9 mois. There's a good chance that you are reading advice that it now obsolete.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- 9:00 – 12:00 9:00 – 12:00 9:00 – 12:00 9:00 – 12:00 9:00 – 12:00 -
- 13:00 – 18:00 13:00 – 18:00 13:00 – 18:00 14:00 – 18:00 13:00 – 18:00 -

Supporter timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

This topic contains 18 réponses, has 4 voix.

Last updated by oleg-2 Il y a 6 années et 9 mois.

Assigned support staff: Shane.

Auteur
Publications
#391042

Shane
Supporter

Languages: Anglais (English )

Timezone: America/Jamaica (GMT-05:00)

Hi Scott,

The only reference I could find for this is the link below.

hidden link

Please let me know if this helps.

Thanks,
Shane

#391045

I actually have the same problem, but with a different error coming from Twig.

PHP Fatal error:  Class 'Twig_Cache_Null' not found in /wp-content/plugins/types/library/twig/twig/lib/Twig/Environment.php on line 266

Trying to troubleshoot now. Maybe autoloader not working properly since it appears that class hasn't been included?

Would you prefer I start a separate topic for tracking this?

#391283

Nevermind. I figured out my issue. It was an overzealous .gitignore rule excluding the Twig/cache directory.

#392286

After updating the plugin when the record is saved, I also get an error
" Call to undefined function hash() ......wp-content/plugins/types/library/twig/twig/lib/Twig/Environment.php on line 316 "

PHP Version 5.3.13