SintiaO2938

Support threads created in the last 30 days: 0

Favorite Forum Topics

This user has no favorite topics.

Forum Topics Created

Viewing 15 topics - 1 through 15 (of 35 total)
Status Topic Supporter Voices Posts Freshness
How to display a taxonomy using a dynamic tag in Elementor Pro?

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support

2 3 1 year, 8 months ago

 SintiaO2938

Map is not displaying correct addresses

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support

2 5 1 year, 9 months ago

 SintiaO2938

Filter displaying all languages at once

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support

2 5 2 years, 2 months ago

 Luo Yang

Can't redirect search results to another page

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support

2 9 2 years, 2 months ago

 SintiaO2938

How to style map search?

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support

2 9 2 years, 2 months ago

 SintiaO2938

Results of a search with different layout

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support
Quick solution available

2 5 2 years, 2 months ago

 SintiaO2938

Custom Field not displayed on the search

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support
Quick solution available

2 8 2 years, 2 months ago

 SintiaO2938

How to create a design for different posts using Elementor

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support

1 2 2 years, 3 months ago

 SintiaO2938

Map styles

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support

2 6 2 years, 3 months ago

 SintiaO2938

Displaying Maps in Elementor

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support
Quick solution available

2 3 2 years, 3 months ago

 SintiaO2938

Google Maps API

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support

2 3 2 years, 3 months ago

 SintiaO2938

Trying to use Toolset with Gutemberg editor

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support

1 2 2 years, 3 months ago

 SintiaO2938

How to export a Toolset structure (with post types, views etc) to another site

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support

2 3 2 years, 4 months ago

 SintiaO2938

I got a message saying I have an unregistered version of toolset

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support
Quick solution available

2 5 2 years, 5 months ago

 SintiaO2938

Taxonomy not showing on front end

Started by:  SintiaO2938 in: Toolset Professional Support

2 9 2 years, 8 months ago

 SintiaO2938

Viewing 15 topics - 1 through 15 (of 35 total)