Skip Navigation

[Resolved] when i enable any of the toolset plugins

This support ticket is created 3 years, 1 month ago. There's a good chance that you are reading advice that it now obsolete.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 -
- 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 -

Supporter timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Tagged: 

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by martinP-13 3 years, 1 month ago.

Assisted by: Waqar.

Author
Posts
#1890647

when i enable any of the toolset plugins the styling of the site is affected , the whole site ( not just one page) jumos to the left , any padding,margin etc etc on the left is lost and the site is connceted directly to the left of the screen , if i de activate ALL toolset plugins
the site goes back to normal .
i have tried old and new plugins and it happens what ever versions i try . hidden link

#1891379

Waqar
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Hi Martin,

Thank you for contacting us and I'd be happy to assist.

From the code of your website's pages, it seems that the active theme "ClassiPress" is already loading the Bootstrap styles.

Please go to WP Admin -> Toolset -> Settings -> General and select the option "The theme or another plugin is already loading Bootstrap 4" option for the "Bootstrap loading" setting and Toolset won't load these styles.

regards,
Waqar

#1891485

My issue is resolved now. Thank you once more

This ticket is now closed. If you're a WPML client and need related help, please open a new support ticket.