Skip Navigation

[Closed] Toolset Filter is still displaying the deleted values on Filters

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

This topic contains 5 replies, has 2 voices.

Last updated by Christian Cox 1 year, 7 months ago.

Assigned support staff: Christian Cox.

Author
Posts
#1583701
resetted filter.jpg
filter.jpg

I am trying to: just display the active values of the filter

Link to a page where the issue can be seen: hidden link

I expected to see: Get rid of the deleted values under Optional Accessories

Instead, I still see the Old filter values, but clicking the reset button. It displays the correct values

#1584361

Is it possible some of the posts have not been updated since you deleted the old options? If not, the old options are probably still saved. For example, if I check "Ashpan", I am able to see one post - "Masport – Klondike Pot Belly". Please edit this post and re-save it to update the custom field values. Then check the front-end again and see if "Ashpan" shows up in the filters under Optional Accessories.

#1584545
toolset-cradlemountain.png

Hi Christian,

Thanks for this, unfortunately, I've deleted the old "Accessories" field that holds the value. I figured that deleting it might also delete all the values. Is there a workaround of this? See attached screenshot:

#1584559
masport pot .png

Hi Christian,

I think the problem is not the old value. It's with the filter, cause it's only getting the first line value. Is there a way to set the filter to get repeatable single lines?

#1585291

The filter should show all possible values, not just the first one. I'm pretty confused, though. You have a custom search View that includes a checkboxes filter based on a repeating single line field. Originally this filter was linked to the old Accessories field, but you deleted the old Accessories field. Are you now filtering based on a different, similar field? If so, did you update the Query Filter and Filter Control to match the new field slug? Maybe it would help me understand if I can see how this is configured in wp-admin. Can you provide login credentials in the private reply fields here?

#1587073

Would it be okay for me to create a clone of your site using the Duplicator plugin? I would like to try to run some additional tests locally so I can watch the code execution.

The topic ‘[Closed] Toolset Filter is still displaying the deleted values on Filters’ is closed to new replies.