[Resolved] Some issue to display results using Custom Search and Pagination

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

This topic contains 4 replies, has 2 voices.

Last updated by francescoG-3 3 months, 2 weeks ago.

Assigned support staff: Waqar.

Author
Posts
#1561867

Tell us what you are trying to do?
I'm trying to create a custom search with pagination. When I go to the page where there is the custom search form, I display the results, when I go to the second and the third page results, I don't display any posts, I display some post on the sixth page...
When I come back to the first page I see only one post...
This is strange for me and I don't know what could be the issue...
Can you help me?

So, only the last two posts (the two recent posts) are optimized with the new site system that I have built using Toolset. But I don't think that this could be the issue.

Is there any documentation that you are following?
I don't know. I think yes.

Is there a similar example that we can see?
I think yes.

What is the link to your site?
hidden link

#1562247

Waqar
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Hi,

Thank you for contacting us and I'd be happy to assist.

To troubleshoot this, I'll need to see exactly how this view and its pagination is setup in the admin area.

Can you please share temporary admin login details, in reply to this message?

Note: Your next reply will be private and please make a complete backup copy, before sharing the access details.

regards,
Waqar

#1562635

Waqar
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Hi,

I tried to log in using the access details that you've shared, but it is showing a message:
"Nome utente sconosciuto. Ricontrolla o prova ad usare il tuo indirizzo email"
( "Unknown username. Please double check or try using your email address" )

Can you please check the username and password again?

Note: Your next reply is also set as private.

regards,
Waqar

#1562741

Waqar
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Hi,

Thank you for sharing the admin access details.

I noticed that the page in question is using a post view named "Lista Eventi con Ricerca per Profilo Autore".

Since this view is nested inside other content templates, including suppress_filters="true" attribute to its loop item content template should fix the empty results issue.
( ref: https://toolset.com/documentation/user-guides/views/views-shortcodes/#wpv-post-body )

Current shortcode:
( screenshot: hidden link )


[wpv-post-body view_template="singolo-evento-consigliato"]

Updated shortcode:


[wpv-post-body view_template="singolo-evento-consigliato" suppress_filters="true"]

I hope this helps and please let me know if you need any further assistance around this.

regards,
Waqar

#1562755

My issue is resolved now. Thank you!