Skip Navigation

[Resolved] Search output view messed in search view

This thread is resolved. Here is a description of the problem and solution.

Problem:

My search output view gets "in line" with the search view (search fields etc) and becomes smashed on the side of the page.

Solution:

It is a CSS issue, see the solution here:

https://toolset.com/forums/topic/search-output-view-messed-in-search-view/#post-1728881

Relevant Documentation:

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

No supporters are available to work today on Toolset forum. Feel free to create tickets and we will handle it as soon as we are online. Thank you for your understanding.

This topic contains 4 replies, has 2 voices.

Last updated by andreasP-4 1 month, 3 weeks ago.

Assigned support staff: Luo Yang.

Author
Posts
#1721205

Hello, guys.

I am not sure how to explain it, but here goes:
My search output view gets "in line" with the search view (search fields etc) and becomes smashed on the side of the page. You can see the issue on this page: hidden link
I have 2 screenshots to better explain my problem.
This is how I want it to appear and how it appears when I am editing the page: hidden link
And this is how it appears on the saved, live page: hidden link

Hope you can help! Thank you in advance!
Andreas

#1721207

Sorry, I have to report another thing.

I also want the "or search" along with the search fields to go under the "Browse all the fonts" button. As soon as I added the search options, the button became unresponsive, but it was working perfectly before I added the search.

Generally, is there an easy way to move elements to a new line, like a line break (<br>)?

Thank you again!
Andreas

#1721403

Luo Yang
Supporter

Languages: English (English ) Chinese (Simplified) (简体中文 )

Timezone: Asia/Hong_Kong (GMT+08:00)

Hi,

I can see the problem in your website, it seems to be a CSS conflict issue, please check these:

1) Make sure you are using the latest version of Toolset plugins, you can download them here:
https://toolset.com/account/downloads/

2) In case it is a compatibility problem, please deactivate all other plugins, and switch to wordpress default theme 2020, deactivate all custom PHP/JS/CSS code , and test again

3) If the problem still persists, please provide database dump file(ZIP file) of your website, you can put the package files in your own google drive disk, share the link only, also point out the problem page URL and view URL, I need to test and debug it in my localhost, thanks
https://toolset.com/faq/provide-supporters-copy-site/

#1728881

Luo Yang
Supporter

Languages: English (English ) Chinese (Simplified) (简体中文 )

Timezone: Asia/Hong_Kong (GMT+08:00)

Q1) It should be a CSS issue, I have done below modifications in your website:
Edit page:
hidden link, find and select view block, in "Custom CSS" section add below CSS codes:

.tb-grid{width:100%;}

Q2) It might be a CSS conflict, I suggest you add a grid block in that page, and display the button and text "Or search" in it's column, see our document:
https://toolset.com/course-lesson/responsive-columns-and-grids/

#1729331

Luo, how can I thank you enough?!
A million thanks for your help. Really appreciate it!
I think both issues are solved now. I will surely work more on the site and let you know if I notice anything else.

Many, many thanks once again!