Skip Navigation

[Resolved] Relationship in View not working

This thread is resolved. Here is a description of the problem and solution.

Problem:

Display grandchild posts with views.

Solution:

It needs nested views, for example:
https://toolset.com/forums/topic/relationship-in-view-not-working/page/2/#post-1783931

Relevant Documentation:

This support ticket is created 3 years, 7 months ago. There's a good chance that you are reading advice that it now obsolete.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 9:00 – 13:00 -
- 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 -

Supporter timezone: Asia/Hong_Kong (GMT+08:00)

This topic contains 17 replies, has 3 voices.

Last updated by larryL 3 years, 6 months ago.

Assisted by: Luo Yang.

Author
Posts
#1782893

What do you think Waqar?

#1783931

Hello again,

Waqar is on vacations, I will take back this ticket.

I assume we are talking about these two post type relationships:
hidden link
And
hidden link

And I have done below modifications in your website:
1) Create a parent post view "related camera posts":
hidden link
- Query camera posts
- Filter by:
Select posts in a Cameras Camera Issues relationship that are a related to the current post in the loop.
- In view's loop, display the grandchild post view shortcode:
[wpv-view name="camera-related-location"]

2) Edit the grandchild post view "Camera Related Location":
hidden link
Change the filter to:
Select posts in a Cameras TMNA Locations relationship that are a related to the current post in the loop.

3) Edit the grandparent post view "Cameras Report":
hidden link
in section "Loop item in Cameras Report", display the parent post view shortcode:
[wpv-view name="related-camera-posts" cached="off"]

Test it in front-end:
hidden link

It works fine, please check if it is what you want. thanks

#1785109

My issue is resolved now. Thank you!

This ticket is now closed. If you're a WPML client and need related help, please open a new support ticket.