Skip Navigation

[Resolved] Parametric search issues with multiple parameters

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

This topic contains 20 replies, has 3 voices.

Last updated by martinE-4 9 months, 2 weeks ago.

Assigned support staff: Nigel.

Author
Posts
#1563781

Nigel
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: Europe/London (GMT+00:00)

I see the fix is waiting to be tested before sharing with you, so I'm just waiting on that, and I'll pass it on as soon as I can.

#1564813

Thanks Nigel. Stay healthy!

#1567933

Nigel
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: Europe/London (GMT+00:00)

Hi Martin

I hope you are well.

The developer provided a patch which you can download from here: hidden link

Unzip it and upload the file to replace the one with the same name in /wp-content/plugins/wp-views/embedded/inc/

Please then re-test and let me know—hopefully—that it went okay.

#1568429

Yes it worked perfectly! So great to have this fix. Please pass on my thanks to the dev! Will this be in the next views then? Or do I put that fix in the directory with upgrades?

Take care, Nigel and stay healthy. (We are in the 3rd week of social distancing at home and as a country are hoping to see a downturn in the rate of new cases... ) Best of luck to you over in the UK.

Martin

#1568925

Nigel
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (Español )

Timezone: Europe/London (GMT+00:00)

Thanks for the feedback, I'll share it with the devs.

The fix will be in the next Views release, so you won't need to re-apply the patch.

Stay safe.

#1572813

My issue is resolved now. Thank you so much!