Skip Navigation

[Resolved] Loop Output section is not shown in a Views WordPress Archive

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 3 voices.

Last updated by Moraima 5 years ago.

Assigned support staff: abdallah.d.

Author
Posts
#334487

When WordPress Archive is opened for editing, no Loop Output section is shown, only Loops Selection section is present (please see a screenshot attached). To diagnose the problem, I disabled all plugins except Types and Vies, and switched to a default theme (2015). With WP debug mode enabled I've got the following two error messages:

[18-Sep-2015 08:52:32 UTC] PHP Notice:  Undefined offset: 0 in /home/yulamedi/public_html/clients/fzs/wp-content/plugins/wp-views/inc/redesign/wpv-section-loop-selection.php on line 300
[18-Sep-2015 08:52:32 UTC] PHP Catchable fatal error:  Object of class WP_Error could not be converted to string in /home/yulamedi/public_html/clients/fzs/wp-content/plugins/wp-views/inc/redesign/wpv-section-loop-selection.php on line 301

Those messages are also displayed at the bottom of the WordPress Archive edit view (it is visible on a screenshot).

Strange thing is that when Types are disabled, I can see Loop Output section displayed. But of course, all custom fields are gone.

If you need, I can provide you with the access to the server.

Any help with this would be greatly appreciated, this is a real showstopper for me. Thank you in advance!

#334496

abdallah.d
Supporter

Hi there,

Thanks for reporting the problem. This has been fixed in our next release.
Meanwhile, I emailed you a patched file you can upload to plugins/wp-views/inc/redesign/ to replace the existing file.

Let me know if that helps

Sincerely, Abdallah

#334540

Oh, excellent, Abdallah!
This fix solves my problem completely! Thank you for you fast and prompt response!

#337560

Hello, I'm getting same error, i only get this when trying to edit archives views.

WP: 4.3.1
Types: 1.8.6.2
Views: 1.10.1

Please advice!