[Resolved] "Invalid site key for the current site"

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

This topic contains 38 replies, has 32 voices, and was last updated by  fabrizioT-2 4 months ago. The support staff assigned to this topic is Luo Yang.

Viewing 9 posts - 31 through 39 (of 39 total)
Author
Posts
#599739

Hi!
I am having the same issue discovered during last update

#599751

Hi Team,

I have the same issue not. Please help to resolve the issue. My team need to utilize the plugin to make changes for our content.

Thanks,

P

#599754

Same issue for me too.

#599758

I also have this issue. Any ETA on a fix? I need to work with Toolset on many sites! See screenshot.
NB This issue is NOT resolved, unlike what @Amit Kvint has stated in this topic on december 13th.

Also there is a bug in this support forum: after I posted this reaction, the message on top of this forum page was updated stating that this topic was last updated by me 5 days, 1 hour ago. See screenshot.

#600240

Amit Kvint
Forum moderator

We had a small server hiccup, all issues should be resolved now, you just need to retry.

#600245

Yes, it worked yesterday (monday 18-12-2007) an hour after I posted my previous repy.

#604245

I'm still having this issue

#604868

I just bought the tools the other day and I'm having an issue with the updater reporting "Invalid site key for the current site". I see this has been reported by many but obviously the issue is not resolved. I only use this on one website. Screenshot of error attached.

#622093

I'm also having this problem!

Viewing 9 posts - 31 through 39 (of 39 total)