[Closed] display issue when url has parameters

We have one known recurring issue with WordPress 5.3.1 --> Dynamic Source no longer provides the feature image data. We are aware of it and a fix will be released for it soon.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

This topic contains 2 replies, has 2 voices.

Last updated by Waqar 3 weeks, 3 days ago.

Assigned support staff: Waqar.

Author
Posts
#1387471

Hello, we're running into an issue in combination with FacetWP.

In pages where we have a combination of a Toolset view and post display with FacetWP, when we click to show more results, click through to a post, then go back (regular browser back button), then the display is all jumbled up.

We've noticed this on other pages as well where we have a combination of Toolset and FacetWP.

#1387673

Waqar
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Hi,

Thank you for contacting us and I'd be happy to assist.

Can you please share some links to the pages where this issue can be seen?

I'll also need to see how these pages are set in the admin area, so it would help if you could also share temporary admin login details.

Note: Your next reply will be private and though no changes will be made on your website, please make a complete backup copy, before sharing the access details.

regards,
Waqar

#1388535

Waqar
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Hi,

Thank you for sharing the admin access.

I can see the issue on your website's "Insights" page, but couldn't reproduce this with a similar view and a FacetWP template on my own test website. This suggests that this is something specific to your website.

To troubleshoot this, I'll suggest the following steps:

1. Please make sure that WordPress, active theme and all plugins are updated to the latest versions.

2. Next, you can make a complete backup copy of the website and then temporarily disable all plugins other than Toolset and FacetWP and switch to a default theme like Twenty Nineteen.

If the issue is fixed, you can start adding the disabled items, one-by-one to narrow down to a possible conflict.

3. In case the issue still persists, I'll need a clone/snapshot of your website so that this can be investigated in more depth.
( https://toolset.com/faq/provide-supporters-copy-site/ )

Please let me know how it goes and your next reply will be private.

regards,
Waqar

The topic ‘[Closed] display issue when url has parameters’ is closed to new replies.