Skip Navigation

[Resolved] custom post type not saving

This support ticket is created 8 years ago. There's a good chance that you are reading advice that it now obsolete.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Our next available supporter will start replying to tickets in about 1.81 hours from now. Thank you for your understanding.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 -
- 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 -

Supporter timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Author
Posts
#400894

I am trying to: create a new custom post type and taxonomies .. but whenever I hit create .. the screen refreshes to blank and its not saved.

#401124

Minesh
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hello. Thank you for contacting the Toolset support.

1)
Could you please activate WP_DEBUG from wp-config.php file and send me possible errors for review.

More info:
https://toolset.com/documentation/user-guides/debugging-types-and-views/

2)
Could you please try to resolve your issue by deactivating all third-party plugins as well as the default theme to check for any possible conflicts with any of the plugins or themes?

3)
Could you please check your browser console for any possible errors?

This ticket is now closed. If you're a Toolset client and need related help, please open a new support ticket.