Skip Navigation

[Closed] Custom field insert button not working in Views (conflict with Stream)

This support ticket is created 7 years, 4 months ago. There's a good chance that you are reading advice that it now obsolete.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Our next available supporter will start replying to tickets in about 1.56 hours from now. Thank you for your understanding.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- 9:00 – 18:00 9:00 – 18:00 9:00 – 18:00 9:00 – 18:00 9:00 – 18:00 -
- - - - - - -

Supporter timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

This topic contains 3 replies, has 2 voices.

Last updated by Waqas 7 years, 4 months ago.

Assigned support staff: Waqas.

Author
Posts
#319405

Another reference to the bug described here: https://toolset.com/forums/topic/views-admin-ui-jquery-error-when-trying-to-add-a-custom-field/

Can confirm that Stream and Views are not compatible at present, and create a conflict that causes an error with the "Fields and Views" insert button when editing a view. Here's a screen cast: hidden link

Had to disable Stream to fix this.

PS: you're also spitting out a bunch of debugging stuff into the console log:
hidden link

#319499

Waqas
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Can I ask for a temporary access to your site? So I can look for more details.

I have enabled your next reply as private, please input all details in that area. Please mention the links to the pages, views, forms, CPTs and configurations in question.

Please take a backup of your site, before proceeding.

#320366

Waqas
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

Alright, thank you for explaining the steps. Please allow me some time to work on this and I will update you soon.

#320799

Waqas
Supporter

Languages: English (English )

Timezone: Asia/Karachi (GMT+05:00)

I just tried the Stream plugin as you mentioned. And found no issue, I was able to insert the short codes by using Views "Fields and Views" button to insert a custom field. I tried with several types of fields (i.e. standard, taxonomy, custom fields).

I am not sure if there's a special configuration required in Stream, which can recreate this issue. If you can share the configuration of Stream around this, I can give it another try. Otherwise, I will have to take a look into your site's environment for more information.

Please let me know, thanks.

The topic ‘[Closed] Custom field insert button not working in Views (conflict with Stream)’ is closed to new replies.