[Waiting for user feedback] Cred form access settings are not being saved.

Hi, Amit here, I am the Toolset Support Manager, our current ticket queue is calm and I'd like to encourage you to use our new chat support option

In order to try it out please notice that when you open a ticket (while there's availability) you will be able to choose between chat and a normal ticket, both lanes lead to the same supporters and if we decide in chat that the issue needs more time we'll transform it into a normal email ticket for you, so nothing is lost

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Author
Posts
#1182787

I am trying to: Whenever I save the access settings, they end up disappearing. In other words the cred form access settings are not being saved.

Link to a page where the issue can be seen:

I expected to see:

Instead, I got:

#1182788

Beda
Supporter

Languages: English (English ) Spanish (EspaƱol ) German (Deutsch )

Timezone: Asia/Bangkok (GMT+07:00)

Maybe I miss a precise step, however when I create a Post Form with Toolset Forms, then set some specific rules in Toolset > Access > Toolset Forms, those settings persist.

Can you explain to us precisely how you achieve this issue and if you did not already do this, can you test with no other plugin, and Theme Twenty Seventeen?
That will show if it's a compatibility issue.

Later, can you share your findings with us, I also will add a private reply, in case you want to share a slimmed down version of your website where the problem is visible.