[Closed] Can't upload pictures with enabled Types plugin

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 2 voices.

Last updated by Beda 4 years, 8 months ago.

Assigned support staff: Beda.

Author
Posts
#336085

I am trying to:
Upload a picture i wordpress media section

I expected to see:
A sucessfull upload and a thumbnail of the picture

Instead, I got:
An error "There has been an error" - the thumbnail of the picture is grey.

There are only two plugins enbaled - VIEWS and TYPES - when i disable TYPES the upload works
as expected.

#336088

Thank you for contacting us here in the Support Forum and for providing the Debug Informations

I wasn't able to reproduce this with Views 1.0.1 and Types 1.8.5 on a WordPress 4.3.1 install.
Images where uploaded just fine and the thumbnail generated correctly.

Might you perform this steps to see if it solves the issue on your end:

1. Enable a WordPress Default Theme

2. ❌ Backup your website and database ❌
• Deactivate/Delete the "Installer" plugin (if you have it)
• Deactivate all Toolset plugins
• Login via FTP to your wp-content/plugins folder
• Delete all Toolset Plugins folders
• Go to https://toolset.com/account/downloads/ and download the latest stable Types Plugin, then extract it.
• Upload the plugin via FTP to the wp-content/plugins folder.
⌥ alternatively you could upload the .zip file using Dashboard > Plugins > New > Upload
• Register the Plugin for your site
⌥ you can do that under Dashboard > Types > Settings > Types Tools > Installer
• Download all other needed Plugins
• Activate them in Dashboard > Plugins
This should not generate any problems.

3. Check the issue again, if it persist, and you have the chance to, test on another (or a local) server as well.

Please don't hesitate to inform me in case the issue persists

Thank you for your patience.

The topic ‘[Closed] Can't upload pictures with enabled Types plugin’ is closed to new replies.