Skip Navigation

[Resuelto] Content Template image proportion isn’t working

Este hilo está resuelto. Aquí tiene una descripción del problema y la solución.

Problem:
Content Template image proportion isn't working

Solution:
This is known issue to us. The fix will be published with next Types version 3.0.2.

You can find the proposed workaround, in this case, with the following reply:
=> https://toolset.com/forums/topic/content-template-image-proportion-isnt-working/page/2/#post-918246

Relevant Documentation:

This support ticket is created hace 5 años, 8 meses. There's a good chance that you are reading advice that it now obsolete.

This is the technical support forum for Toolset - a suite of plugins for developing WordPress sites without writing PHP.

Everyone can read this forum, but only Toolset clients can post in it. Toolset support works 6 days per week, 19 hours per day.

No supporters are available to work today on Toolset forum. Feel free to create tickets and we will handle it as soon as we are online. Thank you for your understanding.

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
- 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 10:00 – 13:00 -
- 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 14:00 – 18:00 -

Supporter timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

This topic contains 19 respuestas, has 2 mensajes.

Last updated by Daniella hace 5 años, 8 meses.

Assisted by: Minesh.

Autor
Mensajes
#914875

Hi,
On this page:
hidden link
the sponsor logos used to be proportional using the following CT in a View:

<div id="sponsors"><a href="[types field="sponsor-website" raw="true"][/types]" title="[wpv-post-title]" target="_blank">[types field="sponsor-logo" width="180" height="90" proportional="true" align="center" title="[wpv-post-title]"][/types]</a></div>

Now the proportions are off and I'm not sure how to fix.
Thanks!

#915084

Minesh
Supporter

Languages: Inglés (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Hello. Thank you for contacting the Toolset support.

Well - could you please share screenshot of your expected output?

#915162
Screen Shot 2018-06-19 at 5.42.22 AM.png
Screen Shot 2018-06-19 at 5.41.41 AM.png

These are shots from wayback machine. Notice that the logos are proportionally correct. Now they are stretched out and nothing has changed. Thanks.

#915832

Minesh
Supporter

Languages: Inglés (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

I need to check first on your install whats going wrong there.

*** Please make a FULL BACKUP of your database and website.***
I would also eventually need to request temporary access (WP-Admin and FTP) to your site. Preferably to a test site where the problem has been replicated if possible in order to be of better help and check if some configurations might need to be changed.

I would additionally need your permission to de- and re-activate Plugins and the Theme, and to change configurations on the site. This is also a reason the backup is really important. If you agree to this, please use the form fields I have enabled below to provide temporary access details (wp-admin and FTP).

I have set the next reply to private which means only you and I have access to it.

#916198

Minesh
Supporter

Languages: Inglés (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Well - wp-admin access details you shared is not working at this end. Could you please send me working wp-admin access details.

Additionally, when you say, some images where big and some small, are those images displayed using same shortcodes with same height and width?

Could you please send me problem URLs one working and one not working where I can compare those images.

I have set the next reply to private which means only you and I have access to it.

#916245

Minesh
Supporter

Languages: Inglés (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Ok - the reason why I was not able to login because you shared wrong wp-admin URL with your previous private reply.

I can confirm now that I'm able to login but could you please share the links where I can compare the images. Link of pages where I can see correct image and wrong stretched images.

Is this page loading correct images: hidden link

#916247
Screen Shot 2018-06-21 at 7.01.36 AM.png

No, it does not which is why I started this thread. In my earlier thread I shared with you an image from Wayback Machine where the images are proportional and not blown up as there are currently on the URL you shared. Did you see that image from Wayback Machine?
For example, in the screenshot from Wayback Machine, look at the SleepNumber logo. Before whatever happened it was proportional to the space for the logo. Now on the sponsors link currently it is blown up and not proportional.

#916259

Minesh
Supporter

Languages: Inglés (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Ok - yes, I can see and confirm the issue. I've escalated the issue to Devs.

Please hold on for further updates.

#916717

Thank you. Do you happen to know when this will be? The festival is coming up very soon. Thanks!

#917429

Minesh
Supporter

Languages: Inglés (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Well - I see with our internal tickets the issue and there is no update yet. Our Dev soon schedule it to debug and I will ask Dev to share hotfix if possible. I will raise your voice to our internal ticket.

#917497

Yes, please. Thank you!

#918089

Could I please have an update? There will be a lot of press going out very soon about this event and the sponsors play a big part. It is important that their logos are sized correctly. Thanks!

#918196

Minesh
Supporter

Languages: Inglés (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Well - I see major progress with the ticket I've escalated to Devs and it will soon undergo QA process.

Hopefully, I will ask Devs to provide a hotfix if possible and I will get in touch with you soon. Hopefully maximum by this weekend or very soon than that.

#918246

Minesh
Supporter

Languages: Inglés (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Well - Our Devs shared a workaround for now.

I've added shortcode as given under:

[types field="sponsor-logo" width="180" height="90" resize='proportional' align="center" title="[wpv-post-title]"][/types]

As you can see I've use attribute resize='proportional' instead of proportional='true'

And I can see its working here: hidden link

Could you please confirm it works for you as well.

#918612

Minesh
Supporter

Languages: Inglés (English )

Timezone: Asia/Kolkata (GMT+05:30)

Could you please confirm the workaround I shared works for you or not.

This ticket is now closed. If you're a WPML client and need related help, please open a new support ticket.